Ga terug
+ servings

Bombay aardappelen

Voorbereidingstijd 20 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 30 minuten
Porties 3

Ingrediënten
  

Instructies
 

  • Mix de gember, knoflook en tomaten tot je een pasta bekomt. Je kan dit ook in een vijzel doen.
  • Verwarm de olijfolie in een koekenpan en voeg de komijn- en mosterdzaadjes toe. Eens de zaadjes bruin geworden zijn, kan je de ajuin toevoegen.
  • Fruit de ajuin gedurende +/- 1 min vooraleer je de gember-/knoflookpasta, de gemalen kruiden en een snuifje zout toevoegt. Laat dit mengsel gedurende 1 à 2 min verder fruiten.
  • Voeg de partjes tomaat toe en kook alles gedurende 3 à 4 min.
  • Voeg als laatste de blokjes aardappel toe en meng alles goed door elkaar. Laat het geheel 4 à 5 min koken tot alle smaken geabsorbeerd zijn.
  • Kruid eventueel bij en dien op met de verse korianderblaadjes.
Recept afdrukken Pin recept