Spinazie Parmezaan muffins
Porties Prep Tijd
8 20minuten
Kook Tijd
25minuten
Porties Prep Tijd
8 20minuten
Kook Tijd
25minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Rasp de parmezaan en zet opzij.
  2. Doe papieren muffin vormpjes in een muffin bakblik of bekleed de holtes van het bakblik met bakpapier.
  3. Zeef het bloem, zout en bakpoeder in een grote kom. Meng er vervolgens de suiker, 2 derde van de kaas en de gehakte spinazie door.
  4. Klop in een aparte kom de eieren, melk en olie goed door elkaar. Giet dit mengsel bij de droge ingrediënten en roer met een metalen lepel door elkaar tot het net gemengd is. Er mogen nog wat klontertjes droge bloem in zitten.
  5. Lepel het beslag in de muffin vormpjes en besprenkel er de rest van de parmezaan bovenop.
  6. Bak de muffins gedurende 20 à 25 min in een op 180°C voorverwarmde oven tot ze mooi gerezen en goudbruin zijn.