Ga terug
+ servings

Marokkaanse visballetjes in kruidige tomatensaus

Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 50 minuten
Totale tijd 1 uur
Porties 3 personen

Ingrediënten
  

Voor de visballetjes

Voor de saus

Instructies
 

  • Meng alle ingrediënten voor de balletjes in een blender of hak ze door elkaar en zet opzij.
  • Warm de olijfolie in een stoofpan en fruit de ajuin, paprika, gemalen korianderbolletjes en knoflook gedurende 5 minuten tot deze zacht is.
  • Voeg tomaten, het water en de overige kruiden toe en laat de saus +/- 15 minuten sudderen.
  • Rol ondertussen het vis mengsel tot balletjes van +/- 4cm diameter.
  • Leg de visballetjes in de saus, zet het deksel op de pan en laat ze gedurende 20 à 25 minuten sudderen.
  • Dien op met fijngehakte koriander en bulgur, couscous, rijst of een slaatje.
Recept afdrukken Pin recept