Ga terug

Broodpudding

Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 45 minuten
Totale tijd 1 uur
Gang Dessert
Keuken Belgisch

Ingrediënten
  

Instructies
 

  • Verwarm ondertussen de melk met de suiker op tot de suiker gesmolten is en de melk lauw warm is.
  • Verbrokkel de restjes brood en doe ze in een kom.
  • Giet de melk over het brood en laat het enkele minuten weken.
  • Roer het brood melk mengsel goed door tot je en dikke brij bekomt.
  • Voeg de rozijnen, kaneel, de los geschraapte zaadjes van het vanillestokje en los geklopte eieren toe aan het deeg.
  • Giet het beslag in een ingevette bakvorm bak het gedurende +/- 45 minuten in een voorverwarmde oven van 200°C. Als de broodpudding weerstand biedt wanneer je erop duwt, is hij klaar.
Recept afdrukken Pin recept