Slaatje met geitenkaas, spek en appel
Porties Prep Tijd
1 10
Kook Tijd
15
Porties Prep Tijd
1 10
Kook Tijd
15
Ingrediënten
Instructies
  1. Omwikkel de geitenkaas met reepjes spek en leg op een dikke snee brood in een ovenschaaltje.
  2. Doe er een beetje honing over en gratineer de geitenkaas gedurende +/- 15 min in een op 200°C voorverwarmde oven. Grill aan dus!
  3. Meng de azijn met de uitgeperste knoflook en mosterd en giet geleidelijk aan de olijfolie erbij tot je een gebonden vinaigrette bekomt. Voeg een beetje citroensap en peper en zout toe en zet opzij.
  4. Schik de salade, partjes tomaat en de schijfjes komkommer en appel in een bord en meng met de vinaigrette.
  5. Schuif de gegratineerde geitenkaas op de salade en strooi er wat studentenhaver over. Smakelijk!