Ga terug
+ servings

Karnejus pannekoekjes met appelsiensap en karnemelk

Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 25 minuten
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

Instructies
 

  • Meng alle ingrediënten tot een glad beslag en laat het deeg +/- 10 minuten rusten.
  • Doe een beetje boter in een pan en warm de pan op een medium hoog vuur.
  • Gebruik telkens +/- 1/4 kopje per pannenkoek. Giet het deeg in de warme pan in een diameter van +/- 10 cm. Je kan meerdere pannenkoekjes tegelijk bakken, afhankelijk van hoe groot je pan is.
  • Draai de pannenkoek om wanneer er aan de bovenkant blaasjes beginnen te vormen en de kanten een beetje droog zijn (+/- 3 minuten).
  • Bak de andere kant en draai de pannenkoek indien nodig nog eens om tot de beide kanten mooi gebruind zijn.
  • Dien op met een beetje extra honing en partjes sinaasappel.
Recept afdrukken Pin recept