Ga terug
+ servings

Frittata met feta en spinazie

Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 25 minuten
Porties 2

Ingrediënten
  

Instructies
 

  • Plaats de braadslee (of een pan die in de oven mag) op het vuur en laat de olijfolie warm worden.
  • Fruit de pijpajuin en courgette gedurende +/- 5 min tot ze beetgaar en gekleurd zijn.
  • Voeg de spinazie, knoflook en munt toe en roer alles door elkaar tot de spinazie geslinkt is (2 à 3 min).
  • Kluts de eieren en meng er de parmezaan, peper en een snuifje zout door.
  • Zet het vuur iets lager en giet de eieren over de groenten en verkruimel de fetakaas erover.
  • Laat de frittata garen tot de onderkant net gestold is (+/-5 min) en schuif de braadslee dan in een op 180°C voorverwarmde oven.
  • Laat de frittata gedurende 3 à 5 min verder garen. Zorg ervoor dat de grill zeker aanstaat zodat je een mooi krokante bovenkant bekomt.
  • Serveer de frittata onmiddellijk warm of koud met een lekker slaatje on the side.
Recept afdrukken Pin recept