Bloemkoolpakketjes
Prep Tijd
15minuten
Kook Tijd
25minuten
Prep Tijd
15minuten
Kook Tijd
25minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Prak de bloemkool fijn. Als je bvb. nog wat gekookte aardappelen of knolselder hebt, kan je die er ook aan toevoegen.
  2. Voeg de room, parmezaan, peper en zout en nootmuskaat toe.
  3. Meng er de eierdooiers onder (de hoeveelheid hangt een beetje af van hoeveel groentepuree je hebt).
  4. Snij het bladerdeeg in vierkanten van +/- 15 cm.
  5. Vul één kant van het bladerdeeg met het bloemkool-mengsel, bestrijk de kanten met een beetje water en vouw het bladerdeeg toe tot een driehoekige vorm.
  6. Duw de randjes aan met een vork en bestrijk de pakketjes met een beetje eierdooier.
  7. Bak de pakketjes +/- 25 min goudbruin in een oven van 180°C.
  8. Dien op met een stukje vlees of als lunch met een fris slaatje.