Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pomme Duchesse
Voorbereidingstijd
30
minuten
min
Bereidingstijd
25
minuten
min
Totale tijd
55
minuten
min
Gang
Bijgerecht
Keuken
Frans
Porties
10
Ingrediënten
1x
2x
3x
250
gram
aardappelen
restje gekookte aardappelen of puree
25
gram
boter
1
ei(eren)
losgeklopt
peper en zout
nootmuskaat
Instructies
Warm je restje gekookte aardappelen of puree op met een klein beetje melk.
Zorg ervoor dat je een fijne puree hebt en klop er vervolgens de boter het losgeklopte ei, peper en zout en de nootmuskaat door.
Doe deze luchtige aardappelmassa in een spuitzak.
Vet een bakplaat in met een beetje boter en spuit er met de spuitzak torentjes aardappelpuree op.
Bak de pommes duchesse gedurende 25 min in een op 200°C voorverwarmde oven.
Recept afdrukken
Pin recept