Afhankelijk van hoe pikant je de dipsaus wil kan je de zaadjes van de rode chilipeper verwijderen of niet.
Meng alle ingrediënten voor de dipsaus en roer goed door elkaar tot de suiker opgelost is. Proef en voeg naar smaak extra suiker of limoensap toe. Zet opzij.
Was alle kruiden en dep ze droog.
Snij de mango in reepjes van +/- 5 mm dik.
Zet een kom met warm water klaar om de rijstvellen te weken.
Maak één lenterolletje per keer
Week een rijstvel in het warm water tot het net zacht is.
Leg het vel op je werkoppervlak en beleg de helft van de cirkel met een paar blaadjes spinazie, wat verse kruiden en 2 reepjes mango.
Zorg ervoor dat je langs weerskanten nog ongeveer 3 cm over hebt om het lenterolletje mooi te kunnen dichtrollen.
Vouw de niet belegde helft over de kruiden, vouw de 2 zijkanten naar binnen. Houd de vulling op zijn plaats terwijl je de rol verder dichtvouwt om een strak lenterolletje te vormen.
Leg het lenterolletje op een bord en bedek met een vochtige theedoek terwijl je de overige rolletjes rolt.