Ga terug

Aardappelomelet met chorizo en spinazie

Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 15 minuten
Gang Lunch
Keuken Spaans

Ingrediënten
  

Instructies
 

  • Warm de olijfolie in een pan en fruit de chorizo gedurende 1 à 2 min aan en zet opzij.
  • Laat de olie die vrijgekomen is uit de chorizo in de pan en bak hierin de aardappelschijfjes en pijpajuin gedurende +/- 5 min aan tot deze mooi gekleurd en krokant is.
  • Voeg vervolgens de spinazie, chilivlokken en knoflook toe en bak het geheel verder tot de spinazie geslonken is. Voeg op het einde de stukjes chorizo terug toe en zet het vuur lager.
  • Kluts de eieren met peper en zout naar smaak en giet deze over de groeten en worst.
  • Bak de omelet gedurende 2 à 3 min tot het ei gestold is en dien op met een beetje ketchup.
Recept afdrukken Pin recept