Kokosrotsjes
Maaltijd
Gebak
Keuken
Belgisch
Moeilijkheidsgraad
Beginner
Seizoen
Herfst
,
Lente
,
Winter
,
Zomer
Porties
Prep Tijd
25
rotsjes
10
minuten
Kook Tijd
15
minuten
Porties
Prep Tijd
25
rotsjes
10
minuten
Kook Tijd
15
minuten
Ingrediënten
2
eiwit(ten)
100
gram
suiker
50
gram
honing
60
gram
bloem
1
snuifje
zout
200
gram
gedroogde kokos
Instructies
Klop het eiwit samen met de suiker en het snuifje zout stijf.
Voeg de honing en de bloem toe en roer het voorzichtig door het eiwit.
Meng de gedroogde kokos erdoor.
Schep met een soeplepel schepjes van het deeg op een ingevette of met bakpapier beklede bakplaat. Of gebruik een spuitzak.
Bak de kokosrotjes gedurende +/- 15 min in een op 175°C voorverwarmde oven tot ze mooi goudbruin zijn.
Notities