Ga terug
+ servings

Vegan preparé

Keuken Belgisch
Porties 1 bokaal

Ingrediënten
  

Instructies
 

  • Schil de wortelen, aardappel en ajuin en snij ze in stukjes van +/- 2 cm.
  • Meng met de olie, paprikapoeder, suiker, en peper en zout en rooster +/- 45 min om 200°C. Laat de groenten afkoelen en doe ze vervolgens in een hakmolentje.
  • Zet de pan waarin je de groenten geroosterd hebt kort op het vuur en voeg een beetje water toe om alle resten los te weken. Voeg dit vocht toe aan de groenten.
  • Voeg de overige smaakmakers toe en mix tot je een mooi geheel bekomt. Indien het mengsel te droog is kan je een scheutje water toevoegen. Indien het te lopend is: voeg een beetje havermout toe.
  • Proef en kruid naar smaak met extra zout, peper, chili en of ketchup.
Recept afdrukken Pin recept