Ga terug

Salsa verde

Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 15 minuten
Course Saus
Cuisine Italiaans

Ingrediƫnten
  

  • 1 1/2 teentje knoflook
  • 4 EL kappertjes
  • 4 EL augurken
  • 6 ansjovis filets
  • 2 handen peterselie (platte)
  • 1 hand basilicum verse
  • 1 hand munt
  • 1 EL dijonmosterd
  • 3 EL rode wijnazijn
  • 8 EL olijfolie
  • peper en zout

Instructies
 

  • Hak de knoflook, kappertjes, augurken, ansjovis en kruiden fijn en doe ze in een kom.
  • Voeg de mosterd en wijnazijn toe en roer er vervolgens traag de olijfolie onder.
  • Kruid naar smaak met peper en zout en voeg indien nodig nog wat extra azijn toe.
Recept afdrukken Pin recept