Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pasta Fritatta
Voorbereidingstijd
5
minuten
min
Bereidingstijd
15
minuten
min
Totale tijd
20
minuten
min
Gang
Lunch
Keuken
Italiaans
Porties
4
Ingrediënten
1x
2x
3x
pasta
reeds gekookt
ei(eren)
peterselie
peper en zout
tomatensaus
cayennepeper
olijfolie
parmezaan
Instructies
Meng de pasta met de tomatensaus in een kom.
Meng de eieren, met 1/4 tas peterselie, de cayennepeper en peper en zout tot een glad beslag.
Verhit de olijfolie in een antiaanbakpan en voeg de pasta toe tot die doorgewarmd is (+/- 4min).
Giet het ei-mengsel over de pasta en zet het vuur op medium.
Bak de fritatta tot de onderkant goudbruin wordt (+/- 8 min).
Verwarm ondertussen de rest van de pastasaus.
Sprenkel de geraspte parmezaan over de frittata en zet de frittata +/- 3 min onder de grill om de kaas te laten gratineren.
Schuif de frittata uit de pan en garneer met de resterende peterselie.
Serveer de tomatensaus apart. Eventueel kan je er ook een fris slaatje bij serveren en je hebt in een handomdraai een lekkere lunch.
Recept afdrukken
Pin recept