Ga terug
–+ servings

Pasta Fritatta

Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Lunch
Keuken Italiaans
Porties 4

Instructies
 

  • Meng de pasta met de tomatensaus in een kom.
  • Meng de eieren, met 1/4 tas peterselie, de cayennepeper en peper en zout tot een glad beslag.
  • Verhit de olijfolie in een antiaanbakpan en voeg de pasta toe tot die doorgewarmd is (+/- 4min).
  • Giet het ei-mengsel over de pasta en zet het vuur op medium.
  • Bak de fritatta tot de onderkant goudbruin wordt (+/- 8 min).
  • Verwarm ondertussen de rest van de pastasaus.
  • Sprenkel de geraspte parmezaan over de frittata en zet de frittata +/- 3 min onder de grill om de kaas te laten gratineren.
  • Schuif de frittata uit de pan en garneer met de resterende peterselie.
  • Serveer de tomatensaus apart. Eventueel kan je er ook een fris slaatje bij serveren en je hebt in een handomdraai een lekkere lunch.
Recept afdrukken Pin recept