Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kokosrotsjes
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Bereidingstijd
15
minuten
min
Totale tijd
25
minuten
min
Gang
Gebak
Keuken
Belgisch
Porties
25
rotsjes
Ingrediënten
1x
2x
3x
2
eiwitten
100
gram
suiker
50
gram
honing
60
gram
bloem
1
snuifje
zout
200
gram
gedroogde kokos
Instructies
Klop het eiwit samen met de suiker en het snuifje zout stijf.
Voeg de honing en de bloem toe en roer het voorzichtig door het eiwit.
Meng de gedroogde kokos erdoor.
Schep met een soeplepel schepjes van het deeg op een ingevette of met bakpapier beklede bakplaat. Of gebruik een spuitzak.
Bak de kokosrotjes gedurende +/- 15 min in een op 175°C voorverwarmde oven tot ze mooi goudbruin zijn.
Notities
Recept afdrukken
Pin recept