Ga terug
–+ liter

Knolselder kaassaus

Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 20 minuten
Course Saus
Cuisine Belgisch
Porties 1 liter

Ingrediënten
  

  • 1/2 knolselder geschild en in blokjes
  • 1/2 liter melk
  • 1 snuifje zout
  • 1 blaadje laurier
  • 100 gram geraspte kaas
  • 2 el parmezaan geraspt
  • 1,5 tl nootmuskaat
  • peper naar smaak

Instructies
 

  • Breng de melk met de knolselder, laurier en het zout aan de kook en kook de knolselder in +/- 15 min gaar.
  • Vis het blaadje laurier eruit en mix de melk en knolselder tot je een gladde saus bekomt. Mix op het laatst de geraspte kaas en parmezaan erdoor en kruid naar smaak met nootmuskaat, peper en extra zout.
Recept afdrukken Pin recept