Ga terug
+ servings

Kalkoen Tetrazzini

Voorbereidingstijd 20 minuten
Bereidingstijd 1 uur
Totale tijd 1 uur 20 minuten
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

Instructies
 

  • Maak de kaassaus volgens dit recept.
  • Smelt een beetje boter in een grote pan en bak de champignons gedurende 5 à 10 minuten tot ze gaar en looi gebruind zijn. Zet opzij.
  • Kook de pasta in gezouten, kokend water beetgaar en giet ze af.
  • Meng terwijl de pasta kookt de kippenbouillon en de sherry door de kaassaus en laat deze kort doorwarmen.
  • Meng in een grote kom de gekookte pasta met de saus, de champignons en de restjes kalkoen.
  • Meng op het einde 1/3 kopje parmezaan en 1/3 kopje geraspte kaas en het citroensap erdoor. Kruid naar smaak met peper en zout.
  • Schep het mengsel in een ingevette ovenschaal en besprenkel met het broodkruim en de resterende parmezaan. Leg een paar dotjes boter bovenop de Tetrazzini.
  • Bak de Tetrazzini gedurende 3, à 40 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven tot deze mooi gebruind is.
  • Garneer eventueel met fijngehakte peterselie en dien onmiddellijk op.
Recept afdrukken Pin recept