Ga terug
+ servings

Bretoense pannekoek met champignons

lmmù
Voorbereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 2 uur 10 minuten
Keuken Frans
Porties 12 pannekoeken

Ingrediënten
  

Voor het beslag

Voor de vulling

Instructies
 

Voor de crepes

  • Meng boekweitmeel, zout, eieren, de melk en de gesmolten boter. Laat het deeg 2 uur rusten. 
  • Bak in een crèpe- of koekenpan of op een non-stick  bakplaat zo dun mogelijke crèpes. Zo dun dat er gaatjes in zitten.

Voor de vulling

  • Smelt een klontje boter in de koekenpan.
  • Leg een crèpe erin en verwarm op middelhoog vuur.
  • Strooi er stukjes gesneden ham over.
  • Breek er een ei boven en verspreid het eiwit met een spatel dun over de crèpe zodat het eiwit stolt.
  • Bedek het geheel met geraspte kaas.
  • Wacht tot de kaas gesmolten is en vouw de vier zijden van de crèpe naar binnen.
Recept afdrukken Pin recept