Shortbread koekjes met koffiedrab
Porties Prep Tijd
16koekjes 10minuten
Kook Tijd
10minuten
Porties Prep Tijd
16koekjes 10minuten
Kook Tijd
10minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Smelt de kokosolie met de suiker en de honing. Energietip: Je kan dit in een vuurvast potje in de oven doen terwijl je deze voorverwarmt.
  2. Meng de bloem met de koffiedrab, cacao, amandelpoeder en de snuif peper en zout.
  3. Voeg de gesmolten kokosolie mengeling en de vanille essence toe en meng tot je een vrij homogeen deeg bekomt. Het kan sosm een beetje brokkelig zijn.
  4. Rol het deeg uit tot een platte rechthoek van +/- 7 mm dik en snijd het vervolgens in gelijke delen. De vorm doet er niet zoveel toe. Leg de shortbread koekjes op een bakplaat en bak ze +/- 10 min in een op 180°C voorverwarmde oven. Laat ze op de bakplaat afkoelen vooraleer je ze in een luchtdichte bokaal bewaart.