Pasta al melone
Porties Prep Tijd
2 15minuten
Kook Tijd
15minuten
Porties Prep Tijd
2 15minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Breng een grote pot met gezouten water aan de kook.
  2. Plaats de stukjes meloen in een blender en mix tot een saus met nog wat kleine stukjes in.
  3. Laat de boter samen met de room warm worden op een middelmatig vuur. Breng de saus gedurende 2 minuten aan de kook.
  4. Zet het vuur terug lager en voeg de gemixte meloen, het scheutje whiskey en citroensap toe.
  5. Voeg de geraspte parmezaan toe en meng goed door elkaar.
  6. Kook, terwijl de saus indikt, de pasta al dente (8 Ć  10 min).
  7. Giet de meloensaus over de pasta en meng goed door elkaar.
  8. Dien de pasta op met gerookte ham en een beetje rucola. Smakelijk!