Kalkoen Tetrazzini
Porties Prep Tijd
4personen 20minuten
Kook Tijd
1uur
Porties Prep Tijd
4personen 20minuten
Kook Tijd
1uur
Ingrediënten
Instructies
  1. Maak de kaassaus volgens dit recept.
  2. Smelt een beetje boter in een grote pan en bak de champignons gedurende 5 à 10 minuten tot ze gaar en looi gebruind zijn. Zet opzij.
  3. Kook de pasta in gezouten, kokend water beetgaar en giet ze af.
  4. Meng terwijl de pasta kookt de kippenbouillon en de sherry door de kaassaus en laat deze kort doorwarmen.
  5. Meng in een grote kom de gekookte pasta met de saus, de champignons en de restjes kalkoen.
  6. Meng op het einde 1/3 kopje parmezaan en 1/3 kopje geraspte kaas en het citroensap erdoor. Kruid naar smaak met peper en zout.
  7. Schep het mengsel in een ingevette ovenschaal en besprenkel met het broodkruim en de resterende parmezaan. Leg een paar dotjes boter bovenop de Tetrazzini.
  8. Bak de Tetrazzini gedurende 3, à 40 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven tot deze mooi gebruind is.
  9. Garneer eventueel met fijngehakte peterselie en dien onmiddellijk op.