Ga terug
+ servings

'Zoodles' à la genovese

Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 25 minuten
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

Instructies
 

  • Was de aardappelen en snijd ze in hapklare stukjes.
  • Kook ze samen met de prinsessenboontjes in ruim, gezouten water beetgaar (+/- 15 min). De boontjes moet je pas de laatste 5 minuten laten meekoken zodat ze mooi knapperig blijven.
  • Snijd ondertussen de courgette in brede slierten van +/- 4mm dik. Je kan hier eventueel een mandoline of dunschiller voor gebruiken.
  • Bak de 'zoodles' in olijfolie gedurende +/- 5 min betgaar.
  • Giet de aardappelen en boontjes af en doe ze terug in de pot.
  • Voeg de pesto en 'zoodles' toe en roer alles goed door elkaar. Kruid naar smaak met peper en zout en dien onmiddellijk op.
Recept afdrukken Pin recept