Ga terug
+ personen

'Zoodles' à la genovese

Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 25 minuten
Gang Bijgerecht, Lunch, Salade
Keuken Italiaans
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 1 grote courgette(s)
  • 6 middelgrote aardappel(en)
  • 300 gram prinsessenbonen
  • 4 EL groene pesto klik hier voor het recept
  • peper en zout naar smaak
  • 2 EL olijfolie

Instructies
 

  • Was de aardappelen en snijd ze in hapklare stukjes.
  • Kook ze samen met de prinsessenboontjes in ruim, gezouten water beetgaar (+/- 15 min). De boontjes moet je pas de laatste 5 minuten laten meekoken zodat ze mooi knapperig blijven.
  • Snijd ondertussen de courgette in brede slierten van +/- 4mm dik. Je kan hier eventueel een mandoline of dunschiller voor gebruiken.
  • Bak de 'zoodles' in olijfolie gedurende +/- 5 min betgaar.
  • Giet de aardappelen en boontjes af en doe ze terug in de pot.
  • Voeg de pesto en 'zoodles' toe en roer alles goed door elkaar. Kruid naar smaak met peper en zout en dien onmiddellijk op.
Recept afdrukken Pin recept