Ga terug
+ servings

Tropisch verloren brood met kokos

Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 15 minuten
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

Instructies
 

  • Meng de kokosmelk met het ei, de specerijen en honing tot een glad beslag
  • Snij het fruit in stukjes en zet opzij.
  • Snij het brood in plakken van +/- 2 cm dik. De grootte kies je zelf. Ik sneed vierkante stukjes van +/- 5 cm uit mijn overschotje Turks brood.
  • Week het brood in het melk/ei-beslag. Zet ondertussen een pan op het vuur met een beetje kokosolie of boter.
  • Bak de geweekte stukjes brood tot ze goudbruin zijn.
  • Strijk op het einde nog wat extra honing op één kant en draai het verloren brood nog een keertje om zodat het een mooi krokant korstje krijgt.
  • Schik het verloren brood op een bord en werk af met het vers fruit en een beetje honing en/of poedersuiker naar smaak.
Recept afdrukken Pin recept