Ga terug
+ servings

Shortbread koekjes met koffiedrab

Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Gebak
Keuken Engels
Porties 16 koekjes

Ingrediënten
  

Instructies
 

  • Smelt de kokosolie met de suiker en de honing. Energietip: Je kan dit in een vuurvast potje in de oven doen terwijl je deze voorverwarmt.
  • Meng de bloem met de koffiedrab, cacao, amandelpoeder en de snuif peper en zout.
  • Voeg de gesmolten kokosolie mengeling en de vanille essence toe en meng tot je een vrij homogeen deeg bekomt. Het kan sosm een beetje brokkelig zijn.
  • Rol het deeg uit tot een platte rechthoek van +/- 7 mm dik en snijd het vervolgens in gelijke delen. De vorm doet er niet zoveel toe. Leg de shortbread koekjes op een bakplaat en bak ze +/- 10 min in een op 180°C voorverwarmde oven. Laat ze op de bakplaat afkoelen vooraleer je ze in een luchtdichte bokaal bewaart.
Recept afdrukken Pin recept