Ga terug

Krokante rijstkoekjes

Voorbereidingstijd 1 uur 15 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 1 uur 30 minuten

Ingrediënten
  

Instructies
 

  • Klop het eiwit stijf en voeg vervolgens de overige ingrediënten toe.
  • Kruid met peper en voeg eventueel wat gehakte peterselie toe.
  • Leg het mengsel op een bakplaat bekleed met bakpapier, of lichtjes ingevette aluminiumfolie en vorm cirkeltjes van +/- 2 cm dik en een diameter van +/- 7 cm.
  • Laat de rijstkoekjes minimum 1 uur opstijven in de ijskast.
  • Bak deze hartige rijstkoekjes gedurende +/- 10 min in een op 200°C voorverwarmde oven.
  • Grill de rijstkoekjes nog even op het einde zodat die een mooi krokant korstje krijgen.
  • Serveer warm of op kamertemperatuur. Lekker met een slaatje of als bijgerecht bij je vlees en groenten.
Recept afdrukken Pin recept