Ga terug
+ servings

Havermoutrepen met ananas

Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 40 minuten
Totale tijd 50 minuten
Porties 8 repen

Ingrediënten
  

Instructies
 

  • Wel de 2 el lijnzaad in warm water tot ze net onderstaan en zet opzij.
  • Schil de ananas, snijd ze in kleine blokjes en meng met de amandelmelk en het gewelde lijnzaad.
  • Meng de havermout met het bakpoeder, zout, de specerijen en het amandelpoeder.
  • Schep de droge ingrediënten door de natte en meng er op het einde de pompoenpitten, gedroogde kokos en fijngehakte dadels door tot je een homogeen, plakkerig beslag bekomt.
  • Schep het beslag in een vierkante bakvorm van 20 cm en bak het mengsel gedurende +/+ 40 min op 180°C tot de bovenkant mooi gebruind is.
  • Laat volledig afkoelen vooraleer je de havermout bar in aparte repen snijdt. Je kan ze ongeveer 3 à 5 dagen in een luchtdicht doosje in de koelkast bewaren.
Recept afdrukken Pin recept