Ga terug
+ servings

Granola gezoet met rijpe banaan

Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 25 minuten
Porties 12 porties

Ingrediënten
  

Instructies
 

  • Hak de noten grof en meng ze samen met de havermout, lijnzaad, kaneel en zout en schep ze op een bakplaat.
  • Smelt de kokosolie en honing in een klein pannetje. Of zet een vuurvast schaaltje met de ingrediënten in de oven die je aan het voorverwarmen bent.
  • Prak de bananen met een vork en roer de gesmolten kokosolie en honing erdoor. Voeg eventueel een beetje vanilleextract toe.
  • Meng de natte ingrediënten rechtstreeks op de bakplaat door de droge ingrediënten en spreid de granola zo gelijk mogelijk uit.
  • Bak de granola 15 à 20 min op 200°C. Draai regelmatig om zodat alle kanten mooi gekleurd zijn.
  • Haal de granola uit de oven en laat volledig afkoelen vooraleer je hem in een luchtdichte bokaal bewaart.
Recept afdrukken Pin recept