Ga terug
+ servings

Pasta al melone

Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 30 minuten
Porties 2

Ingrediënten
  

Instructies
 

  • Breng een grote pot met gezouten water aan de kook.
  • Plaats de stukjes meloen in een blender en mix tot een saus met nog wat kleine stukjes in.
  • Laat de boter samen met de room warm worden op een middelmatig vuur. Breng de saus gedurende 2 minuten aan de kook.
  • Zet het vuur terug lager en voeg de gemixte meloen, het scheutje whiskey en citroensap toe.
  • Voeg de geraspte parmezaan toe en meng goed door elkaar.
  • Kook, terwijl de saus indikt, de pasta al dente (8 à 10 min).
  • Giet de meloensaus over de pasta en meng goed door elkaar.
  • Dien de pasta op met gerookte ham en een beetje rucola. Smakelijk!
Recept afdrukken Pin recept