Ga terug
+ servings

Gratin van quinoa en pompoen

Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 45 minuten
Totale tijd 1 uur
Porties 4

Ingrediënten
  

Instructies
 

  • Stoom de pompoen gedurende +/- 10 min tot die gaar is.
  • Fruit de sjalot gedurende +/- 3min in een beetje olijfolie.
  • Voeg de knoflook toe en laat nog kort even mee fruiten. De look mag niet aanbranden.
  • Meng de quinoa met de gestoomde pompoen en de gefruite sjalot en knoflook.
  • Voeg de eieren en de geraspte kaas toe, kruid met peper en zout naar smaak en meng alles goed door elkaar.
  • Schep het gratin-mengsel in een ingevette ovenschaal en sprenkel het broodkruim en extra kaas over de bovenkant.
  • Laat de gratin gedurende 35 à 35 min bakken in een op 180°C voorverwarmde oven tot deze mooi goudbruin is.
Recept afdrukken Pin recept