Ga terug
–+ servings

10 minuten 'Peking duck'

Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 10 minuten
Gang Hapje, Lunch
Keuken Aziatisch
Porties 2 tortilla's

Ingrediënten
  

Instructies
 

  • Combineer sesamolie, hoisinsaus, appelsienzeste, het appelsiensap en de sriracha en zet opzij.
  • Verhit een beetje olie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.
  • Snijd het restje reeds gebakken eend in reepjes en bak deze kort aan tot de eend warm en krokant is.
  • Warm ondertussen in een tweede droge koekenpan de tortilla's aan weerskanten.
  • Spreid 2 EL van het hoisin-mengsel over de tortilla's, top met reepjes eend, komkommer en pijpajuin.
  • Besprenkel met sesamzaadjes en koriander, rol op en serveer onmiddellijk.
Recept afdrukken Pin recept