Ga terug
+ servings

Pasta met croutons amandelen en paprika

Voorbereidingstijd 30 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 40 minuten
Porties 4

Ingrediënten
  

Instructies
 

  • Rooster de rode paprika in de oven tot het vel zwart geblakerd is.
  • Doe de paprika in een kom en dek af met vershoudfolie tot ze afgekoeld is.
  • Breng ondertussen in een grote pot gezouten water aan de kook.
  • Pel het vel van de paprika, verwijder de zaadlijsten en snij de paprika in reepjes.
  • Voeg de pasta toe wanneer het water kookt en kook ze all dente (8 à 10 minuten).
  • Doe ondertussen de croutons samen met de geroosterde amandelschilfers in een keukenrobot of vijzel en maal ze fijn tot je de consistentie van grof broodkruim bekomt.
  • Giet de pasta af.
  • Voeg de crouton/amandel-mengeling, de paprikareepjes en de olijfolie toe.
  • Meng alles, werk eventueel af met een beetje verse peterselie of basilicum en dien op. Smakelijk!
Recept afdrukken Pin recept