Ga terug
–+ servings

Knolselderremoulade met appel, veenbessen en tahini

Voorbereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 20 minuten
Porties 3 personen

Ingrediënten
  

Voor de remoulade

Voor de tahinisaus

Instructies
 

  • Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan tot ze goudbruin zijn en zet opzij.
  • Doe de tahini in een kommetje en overgiet met het kokende water. Klop de tahini los tot je een gladde massa bekomt.
  • Voeg het citroensap en de fijngehakte knoflook toe en kruid naar smaak met peper en zout. Proef of er eventueel nog wat extra citroensap nodig is en zet opzij.
  • Schil de knolselder en snijd hem in dunne reepjes of maak er - zoals ik deed - sliertjes van met een spirellisnijder.
  • Hussel de knolselder met de blokjes appel, de veenbessen en de geroosterde pijnboompitten.
  • Giet de tahinisaus over de groenten en meng alles goed door elkaar.
Recept afdrukken Pin recept