Ga terug
+ servings

Knolselder met appel en bacon

Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 30 minuten
Totale tijd 40 minuten
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

Instructies
 

  • Doe de blokjes knolselder op een bakplaat en meng ze met de gesmolten kokosolie of olijfolie en de gekeusde teentjes knoflook. Bak ze gedurende +/-15 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven.
  • Bak de reepjes spek in een droge pan tot ze mooi krokant zijn en zet ze opzij.
  • Voeg na 15 minuten de blokjes appel en de rozemarijn toe (ik liet de schil eraan) en meng door elkaar.
  • Rooster de knolselder en appelen samen gedurende 10 à 15 minuten tot de knolselder gaar is en een korstje heeft.
  • Zet het vuur terug aan onder de pan met spek en voeg de honing of maple syrup toe.
  • Meng de knolselder en appelen met de bacon honing mengeling en kruid met peper en zout naar smaak.
  • Warm alles nog even goed door en dien op.
Recept afdrukken Pin recept