Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Geroosterde pastinaak met ahornsiroop
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Bereidingstijd
25
minuten
min
Totale tijd
35
minuten
min
Gang
Bijgerecht
Keuken
Belgisch
Porties
4
Ingrediënten
1x
2x
3x
4 à 5
pastinaak
geschild en in dunne repen gesneden
2
EL
olijfolie
1
EL
ahornsiroop
sesamzaadjes
peper en zout
Instructies
Kook de reepjes pastinaak gedurende 15 min in licht gezouten, kokend water en laat ze vervolgens goed uitlekken.
Verwarm de olijfolie en ahornsiroop in een koekenpan en bak de reepjes pastinaak op een zacht vuur tot ze goudbruin zijn.
Bestrooi ze met sesamzaad en peper en zout.
Recept afdrukken
Pin recept