Ga terug

Dambordkoekjes... maar dan rond

Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 12 minuten
Totale tijd 57 minuten
Gang Gebak
Keuken Belgisch

Ingrediënten
  

Instructies
 

  • Rol het boterkoekjesdeeg tot een rol van +/- 2 cm dik.
  • Kneed de cacacopoeder met een klein beetje water door het taartbodemdeeg.
  • Rol het taartbodemdeeg uit tot een strip die even lang is als de rol,+/- 8 cm breed en 4 mm dik.
  • Bestrijk deze strook deeg met het losgeklopt eigeel.
  • Leg de deegrol op de strook en rol de 2 soorten deeg op tot een strakke rol.
  • Laat het deegrolletje 30 minuten rusten in de ijskast.
  • Snijd de deegrol in schijfjes van +/- 1 cm dik.
  • Leg de schijfjes op een bakplaat en bak ze gedurende 12 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven.
Recept afdrukken Pin recept