Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Bouillon van garnalen
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Bereidingstijd
30
minuten
min
Totale tijd
40
minuten
min
Gang
Soep
Keuken
Italiaans
Porties
800
ml
Ingrediënten
1x
2x
3x
400
gram
garnalen
rauw
1
rode chili peper
fijngehakt
1
teentje
knoflook
fijngehakt
800
ml
visfond
2
EL
olijfolie
Instructies
Pel de garnalen en bewaar de schillen en koppen.
Warm 2 EL olijfolie en fruit daarin de gesnipperde chilipeper, de knoflook, de garnalenschillen en -koppen tot ze roze zijn.
Overgiet de schillen met de visfond.
Laat de bouillon een half uurtje pruttelen en zeef ze voordat je ze gaat gebruiken.
Recept afdrukken
Pin recept