Tiramisu met speculoos en rode vruchten
Porties Prep Tijd
4personen 25minuten
Passieve Tijd
4uur
Porties Prep Tijd
4personen 25minuten
Passieve Tijd
4uur
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Meng de amaretto met de koffie en zet opzij.
  2. Klop de eiwitten stijf met een snuifje zout en spatel vervolgens voorzichtig de losgeklopte mascarpone erdoor.
  3. Klop het eigeel en de suiker met een mixer tot je een schuimige massa bekomt.
  4. Schep het mascarpone-mengsel door het schuimige eigeel tot alles net gemengd is.
  5. Schep een dun laagje van het mascarpone-ei mengsel in een platte schaal.
  6. Dompel de speculaaskoekjes in het koffie-amaretto mengsel en leg ze op de mascarpone.
  7. Herhaal de 2 vorige stappen tot de koekjes en mascarpone op zijn, zodat je een mooi laagjes-effect bekomt.
  8. Laat de tiramisu gedurende minimaal vier uur opstijven in de ijskast.
  9. Bestuif de tiramisu vlak voor het opdienen met het cacaopoeder.