Dambordkoekjes… maar dan rond
Prep Tijd
15minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
12minuten 30minuten
Prep Tijd
15minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
12minuten 30minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Rol het boterkoekjesdeeg tot een rol van +/- 2 cm dik.
  2. Kneed de cacacopoeder met een klein beetje water door het taartbodemdeeg.
  3. Rol het taartbodemdeeg uit tot een strip die even lang is als de rol,+/- 8 cm breed en 4 mm dik.
  4. Bestrijk deze strook deeg met het losgeklopt eigeel.
  5. Leg de deegrol op de strook en rol de 2 soorten deeg op tot een strakke rol.
  6. Laat het deegrolletje 30 minuten rusten in de ijskast.
  7. Snijd de deegrol in schijfjes van +/- 1 cm dik.
  8. Leg de schijfjes op een bakplaat en bak ze gedurende 12 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven.