Paleo ontbijtpannenkoek met pruimen
Maaltijd
Brunch
,
Ontbijt
Keuken
Paleo
Moeilijkheidsgraad
Gemakkelijk
Seizoen
Herfst
,
Zomer
Porties
Prep Tijd
1
pannekoek
5
minuten
Kook Tijd
10
minuten
Porties
Prep Tijd
1
pannekoek
5
minuten
Kook Tijd
10
minuten
Ingrediënten
1
ei(eren)
2
EL
amandelpoeder
3
EL
tapiocabloem
1
EL
kokosbloem
125
ml
amandelmelk
2
pruimen
1
EL
honing
snuifje
peper en zout
1
TL
kokosolie
Instructies
Meng de eierdooier met het amandelpoeder, de verschillende soorten bloem, de honing, het zout en de amandelmelk tot je een glad beslag bekomt.
Voeg indien nodig extra bloem of melk toe tot je de gewenste dikte bekomt. Het mag een vrij dik beslag zijn.
Snij de pruimen in partjes en meng ze door het beslag.
Klop het eiwit stijf en schep het onder het beslag.
Warm de kokosolie in een kleine pan en giet het beslag in de pan. Het mag zeker 1 centimeter dik zijn.
Bak de pannenkoek op een middelhoog vuur gedurende +/- 5 minuten aan één kant en draai hem vervolgens om met behulp van een bord.
Bak de andere kant tot de pannenkoek mooi goudbruin en gaar is.