Migas met chorizo
Porties Prep Tijd
4porties 10min
Kook Tijd Passieve Tijd
15min 1uur
Porties Prep Tijd
4porties 10min
Kook Tijd Passieve Tijd
15min 1uur
Ingrediënten
Instructies
  1. Snijd of scheur het brood in kleine stukjes en doe het in een middelgrote kom. Voeg het zout toe en strooi het water over het brood. Meng goed met je handen om het brood lichtjes te bevochtigen. Dek af en laat het minstens een uur staan, of overnacht als je Migas gaat maken voor het ontbijt.
  2. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de knoflook, chorizo ​​en paprika toe en bak tot de knoflook lichtbruin is en de paprika’s bijna gaar zijn maar nog steeds stevig.
  3. Roer het bevochtigde brood, paprikapoeder, zout en peper erdoor en roer het mengsel af en toe om te voorkomen dat het aanbakt. Voeg zo nodig wat water, bouillon of druppels toe om de Migas lichtjes vochtig te houden.
  4. Bak de Migas tot ze mooi gebruind zijn, kruid bij naar smaak en serveer onmiddellijk.