Krokante rijstkoekjes
Prep Tijd
75minuten
Kook Tijd
15minuten
Prep Tijd
75minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Klop het eiwit stijf en voeg vervolgens de overige ingrediënten toe.
  2. Kruid met peper en voeg eventueel wat gehakte peterselie toe.
  3. Leg het mengsel op een bakplaat bekleed met bakpapier, of lichtjes ingevette aluminiumfolie en vorm cirkeltjes van +/- 2 cm dik en een diameter van +/- 7 cm.
  4. Laat de rijstkoekjes minimum 1 uur opstijven in de ijskast.
  5. Bak deze hartige rijstkoekjes gedurende +/- 10 min in een op 200°C voorverwarmde oven.
  6. Grill de rijstkoekjes nog even op het einde zodat die een mooi krokant korstje krijgen.
  7. Serveer warm of op kamertemperatuur. Lekker met een slaatje of als bijgerecht bij je vlees en groenten.