Korianderpesto met pistachenoten
Maaltijd
Saus
Keuken
Aziatisch
,
Vegetarisch
Moeilijkheidsgraad
Gemakkelijk
Ingrediënten
1/2
tas
pistachenoten
1 1/4
tas
koriander
fijngehakt
1
teentje
knoflook
fijngehakt
1/4
TL
zout
1/3
tas
olijfolie
2
EL
limoen(en)
sap
1 à 2
EL
groene peper
Instructies
Doe de koriander, groene peper, knoflook, pistachenoten en zout in een blender en mix de ingrediënten grof door elkaar.
Voeg de helft van de olijfolie en het limoensap toe en blend verder tot alle ingrediënten mooi door elkaar gemengd en glad zijn.
Voeg de rest van de olijfolie toe en mix nog kort even door elkaar.
Kruid naar smaak met extra zout en limoensap. Als de pesto te dik is, kan je nog altijd wat extra olijfolie toevoegen.