Havermoutrepen met ananas
Porties Prep Tijd
8repen 10minuten
Kook Tijd
40minuten
Porties Prep Tijd
8repen 10minuten
Kook Tijd
40minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Wel de 2 el lijnzaad in warm water tot ze net onderstaan en zet opzij.
  2. Schil de ananas, snijd ze in kleine blokjes en meng met de amandelmelk en het gewelde lijnzaad.
  3. Meng de havermout met het bakpoeder, zout, de specerijen en het amandelpoeder.
  4. Schep de droge ingrediënten door de natte en meng er op het einde de pompoenpitten, gedroogde kokos en fijngehakte dadels door tot je een homogeen, plakkerig beslag bekomt.
  5. Schep het beslag in een vierkante bakvorm van 20 cm en bak het mengsel gedurende +/+ 40 min op 180°C tot de bovenkant mooi gebruind is.
  6. Laat volledig afkoelen vooraleer je de havermout bar in aparte repen snijdt. Je kan ze ongeveer 3 à 5 dagen in een luchtdicht doosje in de koelkast bewaren.