Gratin van quinoa en pompoen
Porties Prep Tijd
4 15minuten
Kook Tijd
45minuten
Porties Prep Tijd
4 15minuten
Kook Tijd
45minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Stoom de pompoen gedurende +/- 10 min tot die gaar is.
  2. Fruit de sjalot gedurende +/- 3min in een beetje olijfolie.
  3. Voeg de knoflook toe en laat nog kort even mee fruiten. De look mag niet aanbranden.
  4. Meng de quinoa met de gestoomde pompoen en de gefruite sjalot en knoflook.
  5. Voeg de eieren en de geraspte kaas toe, kruid met peper en zout naar smaak en meng alles goed door elkaar.
  6. Schep het gratin-mengsel in een ingevette ovenschaal en sprenkel het broodkruim en extra kaas over de bovenkant.
  7. Laat de gratin gedurende 35 à 35 min bakken in een op 180°C voorverwarmde oven tot deze mooi goudbruin is.