Granola gezoet met rijpe banaan
Porties Prep Tijd
12porties 10minuten
Kook Tijd
15minuten
Porties Prep Tijd
12porties 10minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Hak de noten grof en meng ze samen met de havermout, lijnzaad, kaneel en zout en schep ze op een bakplaat.
  2. Smelt de kokosolie en honing in een klein pannetje. Of zet een vuurvast schaaltje met de ingrediënten in de oven die je aan het voorverwarmen bent.
  3. Prak de bananen met een vork en roer de gesmolten kokosolie en honing erdoor. Voeg eventueel een beetje vanilleextract toe.
  4. Meng de natte ingrediënten rechtstreeks op de bakplaat door de droge ingrediënten en spreid de granola zo gelijk mogelijk uit.
  5. Bak de granola 15 à 20 min op 200°C. Draai regelmatig om zodat alle kanten mooi gekleurd zijn.
  6. Haal de granola uit de oven en laat volledig afkoelen vooraleer je hem in een luchtdichte bokaal bewaart.