Gebakken appeltjes
Maaltijd
Garnituur
Keuken
Belgisch
Moeilijkheidsgraad
Beginner
Seizoen
Herfst
,
Lente
,
Winter
,
Zomer
Porties
Prep Tijd
3
appelen
5
minuten
Kook Tijd
10
minuten
Porties
Prep Tijd
3
appelen
5
minuten
Kook Tijd
10
minuten
Ingrediƫnten
3
appel(en)
1
EL
honing
1/2
TL
kaneel
citroensap
Instructies
Kies of je de appelen wilt schillen of niet (ik eet ze meestal met de schil). Verwijder het klokhuis en snijd de appelen in partjes van 5mm dik.
Meng de partjes appel met de honing, kaneel en een klein beetje citroensap.
Smelt de boter in een pan. Voeg de appeltjes toe wanneer de boter bruist en bak ze gedurende +/- 10 minuten tot ze gaar en mooi gebruind zijn.