Frittata met feta en spinazie
Porties Prep Tijd
2 10minuten
Kook Tijd
15minuten
Porties Prep Tijd
2 10minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Plaats de braadslee (of een pan die in de oven mag) op het vuur en laat de olijfolie warm worden.
  2. Fruit de pijpajuin en courgette gedurende +/- 5 min tot ze beetgaar en gekleurd zijn.
  3. Voeg de spinazie, knoflook en munt toe en roer alles door elkaar tot de spinazie geslinkt is (2 à 3 min).
  4. Kluts de eieren en meng er de parmezaan, peper en een snuifje zout door.
  5. Zet het vuur iets lager en giet de eieren over de groenten en verkruimel de fetakaas erover.
  6. Laat de frittata garen tot de onderkant net gestold is (+/-5 min) en schuif de braadslee dan in een op 180°C voorverwarmde oven.
  7. Laat de frittata gedurende 3 à 5 min verder garen. Zorg ervoor dat de grill zeker aanstaat zodat je een mooi krokante bovenkant bekomt.
  8. Serveer de frittata onmiddellijk warm of koud met een lekker slaatje on the side.