Brownies met rode biet
Porties Prep Tijd
24 15minuten
Kook Tijd
15minuten
Porties Prep Tijd
24 15minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Meng de bloem, het bakpoeder, zout en het cacaopoeder door elkaar in een grote kom.
  2. Meng in een aparte kom de eieren, boter, suiker, honing, rode biet en vanille essence door elkaar.
  3. Voeg de natte ingrediënten bij de droge en meng ze tot je een smeuïg, maar vrij vast mengsel bekomt. Indien het deeg je te droog lijkt kan je een klein beetje van het vocht van de rode biet toevoegen (indien je van die voorgekookte, vacuüm verpakte hebt gekocht) of wat melk.
  4. Meng tenslotte de stukjes chocolade en noten door het beslag.
  5. Plaats gehoopte eetlepels van het beslag op een met bakpapier beklede bapklaat, ongeveer 2 cm uit elkaar.
  6. Bak de brownies in een op 180°C voorverwarmde oven gedurende 10 à 15 min. Als ze nog een klein beetje meegeven wanneer je erop duwt, zijn ze gaar.