Bouillon van garnalen
Maaltijd
Soep
Keuken
Italiaans
Moeilijkheidsgraad
Gemakkelijk
Seizoen
Herfst
,
Lente
,
Winter
,
Zomer
Porties
Prep Tijd
800
ml
10
minuten
Kook Tijd
30
minuten
Porties
Prep Tijd
800
ml
10
minuten
Kook Tijd
30
minuten
Ingrediƫnten
400
gram
garnalen
rauw
1
rode chili peper
fijngehakt
1
teentje
knoflook
fijngehakt
800
ml
visfond
2
EL
olijfolie
Instructies
Pel de garnalen en bewaar de schillen en koppen.
Warm 2 EL olijfolie en fruit daarin de gesnipperde chilipeper, de knoflook, de garnalenschillen en -koppen tot ze roze zijn.
Overgiet de schillen met de visfond.
Laat de bouillon een half uurtje pruttelen en zeef ze voordat je ze gaat gebruiken.